Replaced battery and horn keeps blowing!!! HELP - F150online Forums


Replaced battery and horn keeps blowing!!! HELP

Reply
 
 
  #1  
Old 07-28-2010, 12:16 PM
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2008
Location: Vegas baby!!!
Posts: 248
Replaced battery and horn keeps blowing!!! HELP

05' F150 4x4 5.4 - Original Motorcraft battery went south last night so I picked up a new Interstate, dropped it in and as soon as I turn the ignition switch the horn starts BLARING!!! It goes on and off intermittently but not regularly (like the alarm) and I have noooo idea what happened. I need to fix this thing, I have to work tonight.. HELP!!! I have gone through all the locking/unlocking procedures as soon as I hooked up the battery multiple times using the remote and the key

And an FYI, the my 4x4 low stopped engaging about a month ago, 4x4 high still works fine, I just add this because I keep hearing about a GEM module, not sure if this will have anything to do with it.. Thanks

Last edited by 7lug; 07-28-2010 at 01:19 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-28-2010, 08:28 PM
Technical Article Contributor
 
Join Date: Jun 2002
Location: Under the flightpath of old ORD 22R
Posts: 10,503
05 does not have a GEM, that ended in 2003 ( and the 2004 Heritage / Lightning ).

So you have the Ford OEM Gold Remote Start or an aftermarket remote start / alarm ?
Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
flyin'slow
Electrical Systems
4
09-28-2015 11:40 AM
2008_XL
HVAC
2
09-06-2015 12:19 PM
my66chevy
1997 - 2003 F-150
9
07-13-2015 12:00 PM
J_C2133
Electrical Systems
5
07-11-2015 01:04 AM


Thread Tools
Search this Thread

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Sponsors

All times are GMT -4. The time now is 06:26 PM.