Go Back   F150online Forums > Body > Electrical Systems
Sign in using an external account
Register Forgot Password?


Electrical Systems SPONSORED BY:

Welcome to F150Online Forums!
Welcome to F150Online.com.

You are currently viewing our forums as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join the F150Online Forums community today!





Reply
 
 
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-02-2006, 12:54 AM
Senior Member
 
Join Date: Aug 2006
Vehicle: 1999 Ford F150
Posts: 132
Mileage gauge not working

I dont know if anyone has had this problem, but when I start my truck, it takes about 10 to 15 seconds for my mileage gauge to turn on. Then sometimes if i step on the gas from a dead stop, it shuts off for another 10 seconds or so. Does anybody know what is happening? Thanks for the input.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-02-2006, 02:41 AM
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 14
I think this is the fix for your problem.

Pretty sure you have a known problem with the guage pack. There is a solder joint that fails. A good solid rap on the dash above the gauge pack will often times make it go on and off too. There is a really good post on this and I just used it to fix my Odometer this week. It was correct right down to the pin. See this link to go to the post. Not too bad of a job. Would take about 4 hours if you worked non-stop.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-02-2006, 02:15 PM
Senior Member
 
Join Date: Aug 2006
Vehicle: 1999 Ford F150
Posts: 132
Ok thanks. I'll check into this.
Reply With Quote
Old 09-02-2006, 02:15 PM


 
 
 
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT -4. The time now is 10:11 PM.


 
This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. FordŽ is a registered trademark of the Ford Motor Company
Contact Us Advertising Privacy Statement Terms of Service Jobs Forum Text Archives
Emails & Contact Details